souk madinat Jumeirah en het strand
Door: sophiereveil
Blijf op de hoogte en volg Sophie
11 September 2010 | Nederland, Prinsenbeek
zo mijn 2e dag en meteen een 2e verhaaltje! Vandaag ben ik op stap geweest met Erik en Merel. Ook 2 Nederlanders die hier voor stage en werk verblijven. Merel loopt stage in het Kempinski hotel en Erik werkt in de sportindustrie.
Zo hadden we afgesproken in de Mall of Emirates omdat dit een makkelijk punt is voor ons 3en.
Erik heeft een auto dus we zijn richting het strand gereden. Om precies te zijn richting het Jumeirah strand maar we hebben eerst een stop gemaakt om een hapje te lunchen. We kwamen aan bij het souk madinat jumeirah dit is orientaals resort waar je veel arabische winkels hebt maar het tegelijkertijd ook heel modern is. Zo heb je winkels waar je arabische kleren kunt kopen, waterpijpen, veel sieraden en zelfs een heel Spa gedeelte.Het is meer een soort klein dorpje waar een rivier doorheen stroomt waar je als hotelgast met een watertaxi van a naar b kan worden gebracht. Echt prachtig om te zien!!!
Na wat menukaarten te hebben bekeken streken we neer bij een italiaanse restaurantje waar we hebben genoten van een heerlijke lunch. Zo konden we elkaar wat beter leren kennen.
Later in de middag zijn we doorgereden naar het strand. We konden vanuit het strand mooi kijken naar het Burj al Arab hotel en het Jumeirah beach hotel. Erg gaaf om te zien. Deze hotels zie je op foto´s en je leest er wat over op internet maar om ze dan ook daadwerkelijk in het echt te bewonderen is echt gaaf! Ook het strand is erg fijn hier. Voornamelijk zie je alleen maar mannen op dit strand dus je valt als blanke vrouw wel erg op!
We hebben wat gelegen en afkoeling gezocht in de zee.. nja afkoeling hahah het water is hier rond de 30 graden maar als de buitentemperatuur 45 is koel je er wel wat van af!
Erik moest nog even wat werken en zo ben ik met Merel nog een rondje gaan doen in de Mall of emirates.
Ik kijk terug op weer een leuke dag, leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waar je de komende 5 maanden leuke dingen mee kan gaan doen!
Morgen is mijn 1e dag op kantoor. Ik ben er best benieuwd na vooral hoe alles gaat en wat ik precies mag doen tijdens mijn stage.
Tot snel spreeks,
Kusjes Sophie
11 September 2010 - 17:55
Sanne:
Haa Sophie!!
Leuk om te horen dat de eerste indrukken in ieder geval goed zijn! Het zal nog wel wennen zijn maar zo te lezen gaat het helemaal goed komen daar en super gezellig dat je al met Erik en Merel hebt afgesproken. Hoef je in ieder geval niet alleen maar engels te praten. Heel veel succes morgen op je stage en we spreken elkaar snel!
Dikke kus -
11 September 2010 - 18:36
Anke:
... jaloers! ...
Je gaat ze daar morgen omver blazen!!
X.
12 September 2010 - 15:27
Lotte:
Heej Sophie!
Leuk om te horen dat het tot nu toe allemaal zo goed bevalt. Ik ben benieuwd hoe het vandaag is gegaan op je stage. Ik heb me aangemeld voor je site dan kan ik het allemaal goed bijhouden!
Een hele dikke x! En stuur nog maar wat zon deze kant op.. -
12 September 2010 - 19:05
Linsey:
Hee Sophie!
Mijn ouders zijn nu bij jouw ouders.
Over een tijdje moet je er niet aan denken om weer terug naar NL te gaan haha.
Maak er een top tijd van.
Liefs,
Linsey -
13 September 2010 - 10:20
Dominique:
Hihi....Dat klinkt cool Soof! GENIET ERVAN...
En veel succes op je eerste werkdagen!
Kusssie -
13 September 2010 - 17:11
Ilse:
He meisje,
Fijn dat je daar een leuk huis hebt en al mensen hebt leren kennen! Ik hoop dat je stage goed is bevallen en je helemaal op je plek zit! Ik blijf je volgen en hoop je snel een keer op skype te hebben!
Trouwens wel mooi dubai!
xxx Ilse -
13 September 2010 - 19:16
Wendy:
heey Sophie,
goed om te lezen dat de eerste dagen je goed zijn bevallen. hoe zijn je eerste werkdagen geweest?
kus wendy -
14 September 2010 - 07:28
Ruud En Monique:
Hallo Sophie,
WOW, wat een stageplek heb je.
Maak er een hele mooie tijd van, we volgen je berichten!
Liefs -
14 September 2010 - 13:22
Petra:
Zet 'm op meisje!!
kuss -
14 September 2010 - 19:35
Ad Mol:
Leuk verhaal Sophie en zet er zoveel mogelijk foto's bij, dan hebben wij ook een beetje vakantie.
Het gaat je goed en veel plezier!!!! -
15 September 2010 - 10:06
Feest:
HAAAAI Duuushi!
Zet je snel weer een nieuw berichtje op je site? hihi ik kijk elke dag hoor! :D
Hoe maak je het verder daar? En hoe zijn je eerste stagedagen verlopen?
Wacht op je verhalen,Dikke kussen -
15 September 2010 - 21:14
Andre Reveil: