1e Stageweek - Reisverslag uit Prinsenbeek, Nederland van Sophie Reveil - WaarBenJij.nu 1e Stageweek - Reisverslag uit Prinsenbeek, Nederland van Sophie Reveil - WaarBenJij.nu

1e Stageweek

Door: sophiereveil

Blijf op de hoogte en volg Sophie

16 September 2010 | Nederland, Prinsenbeek

Hallo Allemaal,

Zo mijn 1e stageweek zit er op. Ik begon 1 dag later dus mijn 1e dag was op maandag. Ik word elke dag netjes opgehaald en thuis gebracht door Ihmran, hij is eigenlijk het mannetje van alles. Zo word hij tussen de middag voor lunch op pad gestuurd en rijd hij ons overal heen! Verder zijn de andere werknemers erg aardig en ze helpen mij overal bij. Dus ik heb een goede plek te pakken waar ik wel het 1 en ander kan leren!
Zoals jullie weten loop ik mijn stage bij TME, dit is een evenementenbedrijf. Tijdens mijn stage ga ik eigenlijk meewerken aan 2 grote dingen.

Allereerst de grand prix van Abu Dhabi. Dit is van 12 tot 14november. TME heeft tijdens de grandprix 2 grote boten in de haven liggen ( de haven ligt langs het circuit) op deze boten kunnen mensen dus ook naar de race kijken en moeten wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dus eten, drinken, aankleding, muziek alles! Ook heeft het bedrijf sinds dit jaar een aantal suites gehuurd in het hotel waar het circuit door heen loopt ( het klinkt nu een beetje raar maar als je via google naar Yas marina circuit kijkt heb je een beter idee) Voor deze suites kun je kaartjes kopen.. nja als je heel veel geld hebt kun je kaartjes kopen. Dan praat ik al gauw over zon 2000dollar! Hier moet dus ook van alles worden geregeld. Cocktailparties, lounge area en natuurlijk muziek, eten, hostes, entertainment alles! Ook wilt het hotel graag hebben dat we de nachtclub erbij nemen zodat we daar een vette afterparty kunnen houden met een aantal grote artiesten en DJ's maar dit is nog niet zeker! Dit om het even kort en bondig uit te leggen.. als ik zelf meer weet volgt er vanzelf een nieuw verhaaltje op mijn waarbenjij!!

Het 2e evenement vindt plaats van 2 tot 4december. Dit is themotherbabyandchild show. Het is wat ze in nederland noemen een 9 maanden beurs alleen dan is er ook entertainment voor kinderen. Hierbij houdt ik mij vooral bij met het mediaplan. Dus advertenties, contracten met bedrijven, PR.

Mijn 1e week bestond dus voornamelijk uit heel veel info krijgen en verder wat kleine dingen doen zodat ik wat bekend raak met de manier van werken van het bedrijf. Ik kan zelf niet wachten totdat ik mij echt op organiseren kan storten. maar ik heb dus 2 leuke uitdagingen waar ik veel zin in heb!

Gelukkig kennen ze in Dubai ook weekend. Dat is op vrijdag en zaterdag. Ik ga morgen als een echte tourist de big bus tour doen en lekker relaxen op het strand. Zaterdag ook al het 1 en ander op het programma staan! Dus ik vermaak mezelf hier nog prima! Maar wat wil je ook met 40 graden, lekker zonnetje, shopping malls, heerlijk eten en de beste ijsjes!

Tot snel xxx Sophie

• 17 September 2010 - 08:05

Mariëlla:

Hoi Sophie,
    Wat klinkt dat leuk allemaal. Fijn dat je het naar je zin hebt. Ik kijk weer uit naar je volgende verslag hoor. Geniet van je weekend.
    Groetjes, Mariëlla

• 17 September 2010 - 12:25

Lisa:

En sophie, bij je foto's staat Zembadje ipv Zwembadje. xxx

• 17 September 2010 - 12:27

Lisa:

Hallo, Maak me maar Jaloers!! Tot snel! he (Ik hoop dat wendy vrij krijgt, want ze denkt dat het niet lukt.. maar dan ga ik uiteraad iemand anders zoeken. Ik wil namelijk heel graag naar Dubai). Ik spreek je binnekort wel weer op Skype. Kusjes van je lieve zusje.

• 17 September 2010 - 13:46

Iloon:

You go girl:D klinkt allemaal erg bekend en aantrekkelijk;) Fijn dat je het zo naar je zin hebt en veel plezier met de tourist uithangen;)
    spreek je snel!! liefss

• 18 September 2010 - 10:25

Petra:

hee meid

Goed om te horen dat je het naar je zin hebt!!

gaat helemaal goed komen met jou!

ik kijk uit naar je volgende verslag!

Veel plezier en succes met de toerist uit te hangen :)

Liefs Petra

• 19 September 2010 - 16:54

Stef UAE:

He Sophie,

Ik was even de waar ben jij nu van de UAE studenten aan checken. Ik zie dat je ook in de Evenementen zit. Ik loop stage bij Belevari.
    Mocht je keer willen stappen ergens moet je maar even laten weten. Stuur anders even een tekst naar 050 8221970 paar Hollanders onder elkaar kan nooit geen kwaad in de UAE

• 20 September 2010 - 11:36

Anja Mol:

Hoi Sophie,
    Ik heb gehoord en gelezen dat het heel goed met je gaat,dat vind ik hartstikke fijn.Het is wel een gek idee dat je zo ver weg zit.Ik wens je het allerbeste.Veel liefs en groetjes van Anja en Iris.

• 21 September 2010 - 05:18

Sarah AE:

Wow, leuke stage heb je te pakken! Hoe kom je daar zo bij?

• 21 September 2010 - 11:18

Petra Bas:p:

Hee meisje, helemaal top! die 2 evenementen lijken me echt leuk om te organiseren, er komt veel bij kijken bij die dingen! Super zeg! Hoe zijn je dag als Tourist bevallen? Eigenlijk wel een beetje vakantie vieren hé:D Lucky You! Wij hebben t vandaag ook niet slecht getroffen rond de 20 graden en morgen zelfs 23!! Ik ga vanavond met de luchtballon mee, ik zal de foto's op me hyves zetten! Meis have fun! Dikke zoen en een knuffel van mij (L)

• 21 September 2010 - 15:51

Ad Mol:

He sophie ,leuk dat het goed met je gaat. Het is een heel andere wereld daar, die je misschien maar één keer in je leven mee kan maken.Had ik ook maar beter opgelet op school!!! Succes met de orgenisatie en heel veel groetjes Yolande en Ad

• 22 September 2010 - 15:13

Hans Mol:

Hoi Sophietje,

Leuk te lezen dat het goed gaat met je en dat je het naar je zin hebt. Wat een prachtige omgeving!! geniet er maar zoveel mogelijk van. Once in a lifetime.
    Ik houd je verslagen in de gaten hoor. Veel liefs van je oompje Hans

• 24 September 2010 - 15:35

Cocky + Cees Verhoef:

Van Harte Proficiat met je 20e verjaardag. Leuk om te lezen dat het je zo goed gaat. We volgen je berichtjes. Groetjes van Hans