Verjaardag in Dubai
Door: sophiereveil
Blijf op de hoogte en volg Sophie
25 September 2010 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
Bedankt voor de lieve smsjes, mailtjes, krabbetjes, ecards voor mn verjaardag! Ook hier ben ik wel een beetje verwend op mijn verjaardag! Zo ga ik naar Armin van Buuren op 15 Oktober! Ook nog een leuke sjaal gehad, armbandjes, kettingen etc! Dus was ik toch nog een beetje echt jarig!
Donderdagavond had ik met Erik en Lois afgesproken om natuurlijk mijn verjaardag eens te gaan vieren en het uitgaansleven Dubai te verkennen. We begonnen met een etentje in Barasti, lekker gegeten maar na wat rompslomp met de security daar besloten wij om toch maar ergens anders heen te gaan! Uiteindelijk zijn we via een ´sluip route´ beland op het dak van het Jumeirah Beach hotel. Dat is eigenlijk alleen voor hotel gasten dus extra speciaal om hier een mojito´s op je 20e verjaardag te drinken met uitzich over Dubai en de Burj! Ook kregen we een gratis drankje van het huis dus het was helemaal top!
Op mijn verjaardag nam mijn baas Shannon mij met haar gezin mee naar het Atlantis hotel. Dit is een hotel dat staat op de palm. De naam zegt het al als je het hotel binnenloopt heb je ook het idee dat je in een onderwaterwereld terecht bent gekomen. Grote aquariums ( net zoiets als het oceanium in Blijdorp) en verder ontzettend veel luxe! Ook is het best speciaal om aan het zwembad te liggen van zo´n hotel want als ´toerist´laten ze dat niet toe, gelukkig kende shannon en danny gasten in het hotel dus hebben we lekker vertoeft aan het zwembad en genoten van een goeie lunch! Daarna ben ik richting Erik gegaan, lekker aan zijn zwembad gelegen en daarna sloot Lois bij ons aan.
We zijn naar festival city gereden. Daar heb je allerlei winkelcentra, bars, kermis en restaurantjes. Natuurlijk even wat rondgelopen en toen heerlijk gegeten bij een mexicaan.
Na het eten wilde we natuurlijk de kermis bezoeken deze bleek alleen voor kinderen van de leeftijd tot en met 8 jaar. Lois wist dat er ook nog een Belgium Beer Bar in festival city zat dus zijn we daar lekker kriekjes gaan drinken. De bar heeft een Nederlandse eigenaar en serveert dus allerlei soorten bier. Duvel, hoegaarden, kriek, rose bier, perzik bier eigenlijk alles dus lekker genoten van een kriekje en uitgekeken over het water!
Vandaag moest ik even wat doen voor het werk. Van zondag tot en met woensdag heeft mijn bedrijf een congres georganiseerd waar allerlei trainingen worden aangeboden. Zoals Social media, email marketing etc. Hier moesten we even wat voor klaar zetten. Nog wat dingen regelen en daarna ben ik nog even naar de Ikea geweest. Ook een Ikea hebben ze hier in Dubai en je kunt er precies hetzelfde krijgen als in Nederland. Dus dat is wel een soort thuis komen :)
Van de week ook het goede nieuws gehad dat ook een 2e bezoek vanuit Nederland gepland staat. Ilona komt hier op 7 November heen. Ze gaat ons mee helpen met de Grand Prix van Abu Dhabi! Dus ontzettend gezellig en natuurlijk gaan we nog even een ladies night mee pakken!
Tot snel allemaal,
Kusjes
25 September 2010 - 23:55
Hans Mol:
Hoi Sophie,
Een beetje te laat, maar toch nog van harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag. Ik heb gelezen dat het een fijne dag is geweest.
Ik zal er nu nog eentje op je drinken.
Het ga je goed!!
Leuk voor je dat Lisa en Wendy volgende maand bij je langs komen.
groetjes vanuit een zeer nat Nederland.
Hans xxx -
26 September 2010 - 08:41
Anke:
Ben blij voor je dat je toch zo'n leuke dag hebt gehad!
XX -
26 September 2010 - 10:40
Krissy Basstein:
Hee Sophie! Leuk om te lezen allemaal zeg, veel plezier nog daar en geniet ervan! xx -
26 September 2010 - 14:41
Marsha:
Hey Sophie!
Alles goed daar?
Nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!
x -
28 September 2010 - 12:47
Suzan:
Hee Sophie!
Wauw, klinkt allemaal heerlijk daar zeg! lekkere zon, shoppingmall, cocktails, lekker eten! heerlijk! :) mar toen ik al je verhaaltjes las heb ik nu toch wel respect voor jou dat je zomaar bent gegaan in je eentje! Fijn dat je alles naar je zin hebt en ook al wat vrienden hebt gevonden om mee om te gaan! Succes overal mee en ik lees je verhaaltjes wel weer :)
Owjaa! en nog gefeliciteerd met je verjaardag :) alweer 20! oud hoor (A) haha
xx -
29 September 2010 - 10:58
Faye:
Lieffie,
Heb je onderhand al iets van post ontvangennnn? -
29 September 2010 - 10:58
Faye:
Miss youuu -
01 Oktober 2010 - 09:13
Dominique:
Post..post..post?
Hihi..
Dikke kussen vanuit NL! We miss you! Zaterdag skypen he?